Kakekurs

Jeg kan på ingen måte ta all æren for det jeg har laget her på bloggen, (selv om jeg har laget 99.99% av det selv). For det første så ser jeg på kakebaking som en gave fra vår Herre Jesus; og for det andre så har jeg også fått mange nyttige tips og råd fra hyggelige folk; Noen av disse tipsene har jeg blant annet fått fra de to kakekursene jeg har deltatt på, så langt.

Uten navn-1Uten navn-2

Jeg ble blant annet kjent med marshmallow fondant for aller første gang, under det første kakekurset; og sluttet nærmest helt med å bruke både sukkerpasta og mandelfondant i ettertid. Marshmallow fondant er virkelig tingen; den er gjerne litt grisete å forberede, men så mye bedre å jobbe med 🙂 dessuten er det også mye billigere enn sukkerpasta. Under det andre kakekurset lærte vi blant annet hvordan man lager hjerte i cupcake; men om jeg få si det selv, så ligner mitt resultat nok mer på et smil enn et hjerte hehe :), men kjeksene ble derimot ikke så aller verst, også var de jo ekstra kjekt å bli den heldige vinneren som vant loddtrekningen.

Begge kursene jeg har deltatt på har vært hos den sammen; hos hyggelige Wenche som er ganske så rå innen kakebaking og dekorering (se popupcake). De øverste bildene er fra det første kurse der vi lærte blant annet å lage fondant roser-og baby samt andre kjekke ting. Bildene under er da resultater fra det andre kurset; veldig kjekt og absolutt til å anbefale 🙂   kurs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s