Tupperware baking favorites

DSC_0002 Da tenkte jeg å fortelle litt om noen av min favoritt produkter fra “Tupperware“. Produkter som jeg bruker nærmest daglig i forbindelse med kakebaking. Det vil også komme video om de ulike produktene samt oppskrifter på ulike herlige kaker, når jeg får ting til fungere som de skal 🙂 kamerautstyr, programmer osv.

Dette innlegget handler om Space maker til venstre, og Smooth Chopper til høyre.

Uten navn-4

Du forstår kanskje hvorfor disse boksene kalles for space maker når du ser bildene? 🙂 Dette er altså en serie av nydelig bokser i ulike størrelser og fasonger (jeg har ikke alle fasongene her), som er ypperlige til oppbevaring av alt fra mel, kaffe, ris, pasta (det finnes spagetti bokser), til alt man normalt har i kjøkkenskapet, stående i kjøkkenhylla eller på kjøkkenbenken.

Ja om du ønsker det langt mer ryddigere og mer oversiktlig i både kjøkkenskapet og på kjøkkenbenken så er disse absolutt til å anbefale ♥

Boksene er utrolig enkle å bruke og har ikke minst et ganske enkelt men likevel stilfull design; De har et håndtak (der klistermerket er) som gjør det veldig enkelt å ta de ut fra kjøkkenskapet. Man kan også få klistermerker både med og uten produktnavn, som gjør det ekstra lett å se hva man har i de. Måle sjeen (i lokket) følger ikke med boksen, men er absolutt god å ha; en måle sje rommer ca 10g grov mandelmel.

Råvarene holdes dessuten langt bedre og mye lenger i disse boksene.

IMG_20171124_153941

Neste favoritt er virkelig en favoritt fra Tupperware, blant annet fordi den er super kjekk å bruke; man får bevegd kroppen, iallfall armene når man bruker denne. Men det er bare en av fordelene; denne lille maskinen kan faktisk brukes til så mangt; til alt fra å lage egen kjøttdeig, havremel og herlig salsa; til knusing av nøtter og oppkutting av grønnsaker. Den er egentlig en “must have” i alle hjem; du kan for eksempel lage sunn barnemat på 1-2-3 og til og med vispe fløte i den. Wow!

Den er selvsagt veldig lett å bruke, og lett å ta i fra hverandre for rengjøring.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s